uabc_EST2018_logo_PDF

UPPSALA BASKETBALL CAMP

Välkomna allihopa till Uppsala Basketball Camp – Uppsalas bästa basketläger! Uppsala Basketball Camp startades av Mannos Nakos, Axel Nordström och Anes Zekovic. Det hela tog fart när vi efter en match satt i omklädningsrummet och diskuterade hur vi kan hjälpa basketen i Uppsala att växa. Vi har allihopa jätte fina minnen från basketläger när vi var barn och det gav oss idén att ge tillbaka det vi en gång fick, kärlek till sporten basket och massa nya vänner. Årets första upplaga av basketlägret blev en succé och vi ledare hade minst lika roligt som barnen. Nu är planeringen inför sommarens höjdpunkt igång och vi ser fram emot att träffa just dig! Vi har bara ett visst antal platser så se till att säkra din plats redan nu.

 

ANMÄLAN FÖR 2019

Vecka 25

Datum 17-20 juni

1250kr

[wc_quick_buy_link product="20" label="Boka plats nu" qty="1" type="button" htmlclass="ubbc-btn"]

Vecka 26

24-28 juni

1400kr

[wc_quick_buy product="32"]

Vecka 33

12-16 augusti

1400kr

[wc_quick_buy product="33"]

LÄGRETS LEDARE

MANNOS NAKOS

Ålder: 30 år
Längd: 179cm
Karriär: 11 säsonger i Uppsala basket
1 säsong i Djurgården Basket
1 säsong i Grekland

Varför ville du vara med och starta Uppsala Basketball Camp?

-Jag ville starta lägret för att ge barnen en chans att få kärlek till sporten som jag blev förälskad i när jag var i deras ålder. Samt få fler barn att börja spela basket i tidig ålder.

AXEL NORDSTRÖM

Ålder: 27 år
Längd: 193cm  
Karriär: 10 säsonger i Uppsala Basket

Varför ville du vara med och starta Uppsala Basketball Camp?

-Jag vill sprida glädje kring basket för våra ungdomar. Har dessutom själv fantastiska minnen från liknande läger när jag var ung och hoppas att få skapa nya fast nu som ledare.

ANES ZEKOVIC

Ålder: 23 år
Längd: 197cm
Karriär: 3 säsonger i Uppsala Basket
1 säsong med Norrköping Dolphins 

Varför ville du vara med och starta Uppsala Basketball Camp?

-Jag vet själv vet hur kul alla barn kommer att ha det och att det verkligen behövs ett basketläger under sommarlovet. Vet själv hur mycket man såg upp till alla i A-laget när man var liten så det blir som att ge tillbaka lite till alla ungdomar.