INFORMATION om våra läger

Eldebrink Girls Camp

Är du tjej och vill träna basket med de två största namnen inom svensk dambasket så anmäl dig till Eldebrink Girls Camp

Med Elin Eldebrink & Frida Eldebrink kommer vi erbjuda basketträning av mkt hög klass. Här får du chans att träna på hög nivå tillsammans med tjejer runtom i Sverige. Ni kommer även få ta del av föreläsningar om kost och tjejernas äventyr ute i Europa.

Detta är något ni inte vill missa!

Elin & Frida Eldebrink

Elin & Frida Eldebrink levererar Uppsala Basketballs första Girls Camp! 

Denna Girls camp riktar in sig till er tjejer med åldrarna 12-16 år som vill ta erat spel till nästa nivå.

”Det ska bli extremt roligt att göra det här tillsammans med Mannos och vi är riktigt förväntansfulla inför sommaren läger” -Frida Eldebrink

Skills camp v25

Är du basketutövande tjej eller kille anmäl dig nu till högklassig sommarträning med Uppsala Basketball Camp Skills edition.

Med Elin & Frida Eldebrink och Anes Zekovic kommer vi se till att kunna erbjuda den perfekta kombinationen av en rolig vecka med basketträning av hög klass. Här får du chans att träna, spela och leva basket under en hel vecka.

Eldebrink + Zekovic

Dreamteamet Elin & Frida Eldebrink och Anes Zekovic tar och levererar hög kvalitet i årets första Skills Camp.

Denna skills camp riktar sig till tjejer och killar i åldrarna 11-15 år som vill utvecklas som basketspelare.

Skills camp v26

Är du basketutövande tjej eller kille mellan 11-15 år? Anmäl dig nu till högklassig sommarträning med Uppsala Basketball Camp Skills edition.

Tillsammans med bröderna Alan Zekovic och Anes Zekovic kommer vi se till att kunna erbjuda den perfekta kombinationen av en rolig vecka med basketträning av hög klass. Här får du chans att träna, spela och leva basket under en hel vecka.

Bröderna Zekovic tar plats

Uppsala killarna Anes & Alan Zekovic, bröderna som båda spelar i Sveriges högsta liga och deras meriter sträcker sig till Svenska landslaget. Killarna gästar årets andra Skills Camp med start vecka 26!

”Vi har under året varit motståndare så det ska bli kul att få göra detta ihop och få stå på samma sida igen” -Anes Zekovic

UBBC Summercamp

Alla är välkomna vare sig du tränar basket flera dagar i veckan eller aldrig har sett en basketboll. Vi kommer att se till att alla syns och får vara med.

Med Mannos Nakos, Lukas Friberg och Ellinor Holmberg kommer vi se till att kunna erbjuda den perfekta kombinationen av en rolig vecka med basketträning och mycket lek.

Här får du chans att träffa nya kompisar, träna, och leka basket under en hel vecka. Vi hälsar dig välkommen till tre roliga och spännande basketveckor. Anmäl dig redan idag!

Barnens favoriter

Hur har UBBC blivit så bra? Jo, vi har dom bästa ledarna som älskar basket och att utbilda barn! Genom lek, roliga tävlingar och varierande övningar gör det UBBC till ett av årets höjdpunkter i Uppsala.

Bor ni i ett Uppsalahemhus?

Alla barn som bor i ett Uppsalahemhus har möjlighet att anmäla sig en vecka helt kostnadsfritt (begränsat antal, först till kvarn)

Kontakta Mannos Nakos för anmälan!

073 - 67 77 465