INFORMATION om våra event

UBBC

(UPPSALA BASKETBALL CAMP)

UPPSALA BASKETBALL CAMP

6 - 12 år

Alla är välkomna vare sig du tränar basket flera dagar i veckan eller aldrig spelat basket tidigare. Vi kommer att se till att alla syns och får vara med.

Mannos Nakos tillsammans med Sloga basket och andra fantastiska ledare kommer se till att kunna erbjuda en rolig vecka med basketträning anpassad efter barnens nivå och åldrar.

Här får du chans att träffa nya kompisar, träna, och leka basket under en hel vecka.

Skills camp

Basket skills camp

Skills camp

12 - 16 år

MN Basketball Academy tillsammans med Sloga basket och elitspelare + coacher kommer se till att kunna erbjuda den perfekta kombinationen av en rolig vecka med basketträning av hög klass. Här får du chans att träna, spela och leva basket under en hel vecka.

Som deltagare får du utveckla dina individuella färdigheter inom basketkunskap, fysträning och mental styrka. Du får dessutom personlig feedback  på vad du behöver träna mer på i ditt framtida spel samt övningar för din fortsatta träning så att du kan fortsätta träna rätt på egen hand.

Uppsalahem

Uppsalahem

Huvudsponsor

Uppsalahem är en sann lokalhjälte i Uppsala genom sitt engagemang till MN Basketball Academy. De går ett extra varv för sina hyresgäster genom att täcka alla avgifter för barn och ungdomar som vill delta i alla läger under året. Genom detta engagemang visar Uppsalahem sitt starka samhällsansvar och bidrar till att främja idrott och gemenskap i staden.

3x3

3-mot-3

olika åldrar

Info kommer!